TEXT I FOTO: Club Natacíó Benicarló

El Club Natació Benicarló ha obert el termini d'inscripció, en hj-crono.es per a la Travessia Peníscola-Gran Hotel, que es disputarà el diumenge 30 de juliol, que és puntuable per a la Copa d'Espanya d'Aigües Obertes, en la seua etapa número 11, de les 17 que es disputaren aquesta temporada. La primera serà el Sailfish de Lanzarote el 13 de maig i l'última a Màlaga el 30 de setembre.

Els participants, tots ells amb llicència federativa nacional en vigor, hauran de nadar 5.400 metres, sent el preu d'inscripció entre els 23 als 37 euros, sent l'últim dia de termini el 24 de juliol a les 23,59 hores. S'han d'efectuar en la web hj-crono.es

L'eixida es donarà des de la Platja Sud de Peníscola, a les 08.15 hores, fins a l'arc instal·lat a la platja Nord, enfront del Gran Hotel Peníscola. L'organització disposarà de caiacs i embarcacions que facilitaran l'orientació dels participants i els oferiran aigua, gels, a qualsevol nadador que ho necessita durant la prova.

El tancament de la prova es realitzarà una hora i mitja després de l'arribada del primer participant.

Els premis en metàl·lic per a la classificació general única, seran de 300 euros per al primer classificat, 200 per al segon i 100 per al tercer.

 

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1388 | 23 DE JUNY DE 2023