41 HANDBOL BENICARLO: Javier, Rubén (7), Marcos (6), Roberto (5), Víctor (7), Sorin (3), Adrián (8), Angel. Antonio, Popa, Iván, Josep i Ignacio.

30 CH VILA-REAL: Jordi, Juan Carlos, Aarón (4), Youcef (4), Adrián, Ovidio (1), David, Marc 85), Kevin (10), Trilles, Raúl (1). Josep (3), Natanael, Jaime i Joan (2).

ÀRBITRES:
Yugueros Tarazona i Presons Cárdenas.

INCIDÈNCIES: Partit disputat el diumenge al migdia en el pavelló Poliesportiu, davant més de 200 espectadors.

L'equip sènior masculí de l'Hándbol Benicarló s'ha classificat per a la fase d'ascens a la Segona Nacional, a disputar dins de dues setmanes, després de guanyar amb contundència al Vila-real per 41-30, culminant així la millor temporada de les últimes temporades. Només els valia empatar o guanyar al Vila-real, ja que una derrota haguera classificat els visitants.

La primera part va estar més igualada, però els benicarlandos van comptar amb el suport constant dels afeccionats, i es van arribar al descans amb 20-17. Però després del descans els de David Escura van ser un vendaval de joc, amb una defensa que va deixar als visitants en tan sols 13 gols, la qual cosa els va permetre recuperar pilotes i eixir ràpids a la contra. A poc a poc l'avantatge es va anar incrementant, mentre que la graderia era una festa, fins a arribar al 41-30 al final del partit.
Ara esperar a conèixer als rivals i on es disputarà aquesta fase d'ascens.

A més es van jugar durant el cap de setmana diversos partits. L'Infantil Femení no va poder amb l'Onda, 17-20. L'Infantil Masculí va empatar amb el Nules a 15 gols. El Cadet masculí va cedir davant el Nules 19-24. El Juvenil Masculí, seguint amb la bona dinàmica de tota la temporada, guanyava al Betxí per 26-16. I el sènior femení va jugar el diumenge al matí a Santa Pola, on van acusar el cansament del viatge i van perdre 27-14.