En el campionat d'Espanya Absolut celebrat aquest cap de setmana a Sabadell, van participar les atletes benicarlandas del Playas de Castellón les germanes Beatriz i Cristina Ferrando, ambdues en la modalitat de salt d'altura.

L'or se’l va adjudicar la càntabra i plusmarquista d'Espanya Ruth Beitia amb 1.90 metres, mentre que la plata se la va adjudicar Gema Martín amb 1.82, sent Cristina tercera al saltar el llistó situat a 1.79.

Cristina va estar en tot moment molt posada en la competició lluitant per la medalla de plata, aconseguint salts veritablement elevats com últimament ens té acostumats, En aquesta la seua segona temporada en categoria Promeses, ve realitzant una molt bona temporada complint amb les expectatives que havia despertat després de la seua participació la setmana anterior en el campionat d'Espanya Promesa, celebrat a Sant Sebastià, en el que es va classificar en segona posició, amb una marca de 1.76, tan sols a 2 centímetres de la medalla d'or. Ara el seu objectiu és saltar 1.82 que és la marca mínima de participació per al campionat d'Europa sub 23, que se celebrarà el pròxim mes de juliol a la ciutat de Tempere (Finlàndia) i que seria la seua marca personal atés que ara la té en 1.81 Beatriz es classificà en vuitena posició ocupant plaça de finalista, amb un millor salt de 1.72 . Quedant-se amb mal sabor de boca perquè venia progressant amb molt bones sensacions, després de quedar segona en el meeting de Saragossa i guanyar la setmana anterior a València el campionat autonòmic. A més enguany a Madrid havia saltat els 1.75.

 

TORNA A LA PORTADA DEL NÚM. 872