L'atleta benicarlanda que competeix amb els colors del Playas de Castellón es va mostrar en el meeting atlètic celebrat a Benicarló, molt contenta per haver aconseguit la marca mínima per a participar en els Campionat d'Europa a celebrar a Finlàndia aquest estiu.

Va indicar que la marca l'havia obtingut en la UNIVERSITAT JAUME I de Castelló, durant la segona jornada del Campionat Provincial Absolut, on va haver una bona participació, tant d'atletes valencianes, alacantines i catalanes.

Cristina Ferrando participà en la prova de salt d'altura, on aconseguia millorar la seua marca personal, establint un nou rècord provincial de salt d'altura amb una marca de 1,84 metres, millorant en dos centímetres la mínima exigida per a participar en el Campionat d'Europa sub-23 que se celebrarà el mes que ve en Tampere (Finlàndia), alhora que es col•loca segona en el rànquing nacional de la temporada, per darrere de la campiona d'Europa, la cántabra Ruth Beitia.

La saltadora benicarlanda ens va comentar que estava en plena forma, i saltara la pròxima setmana a Mataró, ciutat que acollirà el campionat d'Espanya Promesa d'Estiu.