Els passats 14-15 de Juny , a la piscina provincial de Castelló, es va disputar  la fase provincial dels Jocs Esportius de la comunitat valenciana, competició per a nedadors de categoria aleví.

L’equip benicarlando, dirigit per Myriam Martínez, va presentar 8 nedadors: Laura Jiménez, Nerea Martín, Marina Segura, Alicia Sorlí, Sergi Saura, Raúl Carbó, Pablo Ebrí i Víctor Montserrat.

Entre els alevins de l’equip destacaren : Sergi Saura, que va aconseguir l’or als 200 estils i el bronze als 100 lliures; Pablo Ebrí, que va ser plata als 100 braça i bronze als 200 braça; Laura Jiménez, plata als 200 esquena i bronze als 100 esquena, altre cop, raspant la mínima nacional; Marina Segura, bronze als 100 i 400 lliures i Víctor Montserrat, bronze als 100 papallona.

TRAVESSIA DE SANT PERE AL PORT DE BENICARLÓ

Diumenge 15 de Juny tingué lloc la tradicional travessia de Sant Pere al port de Benicarló.

Aquesta festa de la natació benicarlanda va tindre, com és habitual, la col•laboració de molts voluntaris i entitats com l’Ajuntament de Benicarló; la Confraria de pescadors; Protecció civil; Bombers i els Piragüistes.

Nombrós públic va assistir a presenciar la prova que va reunir una àmplia participació en totes les categories a excepció de la categoria aleví per coincidir amb la disputa dels jocs esportius a Castelló i de la categoria júnior.

Els guanyadors de la prova gran foren: Adrián Adell (CNB) i Nerea Sorando (CNB).

Els trofeus els entregaren  el Sr. Regidor d’esports de l’Ajuntament de Benicarló, Joaquín Pérez Ollo; el president del CNB, Adolfo Saura i la dama del CNB, Sara Marqués.

El triomfadors de les diverses categories varen ser:

Màster: Miguel Febrer(CNB), Sandra Zamora (independent).

Absolut: Alberto Añó (CNB), Nerea Sorando (CNB).

Júnior: Adrián Adell (CNB), Clàudia Barrachina (CNB).

Infantil: Marc Vea (CNB), Ester Segura (CNB).

Aleví: Lara Rodríguez (CNB).

Benjamí: Joan Martí (CNB), Sara Vea (CNB).

Promeses: Joan Ballester (CNB), Joana Bel (CNB).

Escola: Manu Mateo (CNB), Sara Martín (CNB).

PRÒXIMES COMPETICIONS:

CAMPIONAT AUTONÒMIC BENJAMÍ PISCINA BENICARLÓ 21-22.06.2014