Durant els dies 12, 13 i 14 de desembre els conjunts aleví, infantil i junior del Club Mabel dirigits per les incombustibles Manolita Belda i Blanca López van viatjar a Saragossa per a disputar el campionat d'Espanya de conjunts; un dels campionats més importants de tota la temporada.

Els conjunts aleví i infantil del Mabel partien com a favorits en proclamar-se dues setmanes abans campions de la Copa d'Espanya. Arribaven a la cita ben preparats amb ganes de tornar a demostrar el seu exercici i consolidar la temporada amb l'anhelat títol. I així va ser. Després de les dues jornades de competició tant l'aleví com l'infantil van liderar ambdues categories.

La primera ronda de les alevins amb el seu exercici de 5 cordes els va valdre una puntuació de 12.600 punts. El segon dia van millorar el seu exercici rebent uns 13.033 proclamant-se campiones d'Espanya amb un total de 25.633 punts.

Les infantils van començar la competició rebent la millor nota de la seua categoria amb una puntuació de 13.750 punts, que van superar amb escreix en la segona ronda, en rebre’n 14.250. Amb aquest fantàstic exercici de tres cèrcols i dues pilotes es van proclamar campiones d'Espanya indiscutibles amb un total de 28.000 punts.

A les components del conjunt junior la sort no les va acompanyar. Van arribar a la cita després d'una dura temporada plena d’imprevists. Un d'ells, la marxa de Lia Rovira una de les components del conjunt, per la seua recent incorporació a l'equip nacional junior que competirà en el campionat d'Europa de conjunts al maig del 2015.

El primer dia de competició una de les varetes de la cinta es va trencar durant l'actuació a tan sols 30 segons del final de l'exercici, havent d'utilitzar l'aparell de reemplaçament per a poder acabar el muntatge. Tot açò, alié al bon fer de les nostres gimnastes, i malgrat que van reaccionar de la millor manera possible donades les circumstàncies,els va suposar una penalització molt gran que les relegà a un divuitè lloc amb un total de 8.767 punts. L'endemà aquestes 5 lluitadores, Sara Gonzalez, Laura Hernández, Inés Sanchís, Sofia Zanón i Anna Feliu, tenien l'oportunitat de demostrar a tothom que havien acudit al campionat ben preparades i amb opcions de pujar al podi. I així va ser. Van eixir al tapís trepitjant fort i van ser capaços de superar-se davant les adversitats. Van obtenir una puntuació de 12.133 la qual cosa els va suposar la tercera millor nota de la jornada a tan sols 0.20 de les primeres.

El diumenge es disputaven les finals per aparells. Les alevins Leire Rovira, Alba Ciurans, Judtih Prada de Conflent, Lucia Cavero, Victoria Signes i Patricia Saura van tornar a fer-se amb l'or i, per tant, campiones d'Espanya per aparells, aconseguint així, els dos títols en joc. No van tenir la mateixa sort les infantils Maria Añó, Noa Ros, Marta Gimeno, Marta Soliva i Helena Andrei en cometre un greu error amb l'aparell. Però malgrat l’errada van tornar a demostrar al públic assistent que són el millor conjunt infantil, que porten un exercici de molt risc i que els seus 5 components són gimnastes d'una gran qualitat.

Des d'ací volem agrair el suport incondicional de familiars i amics a gimnastes i tècnics perquè aquest gran treball tire endavant i que temporada després de temporada demostren que són un dels millors clubs d'Espanya.

FELICITATS a la família MABEL i ENHORABONA A TÈCNICS I GIMNASTES. CAMPIONES D'ESPANYA ALEVÍ I INFANTIL 2014!!