L'atleta benicarlando Meritxell Benito ha aconseguit la medalla de plata en salt amb perxa en el Campionat d'Espanya Juvenil de Pista Coberta disputat dissabte passat 14 de març a Sant Sebastià.

Meritxell, va realitzar un gran concurs, malgrat estar malalta els dies previs a la competició, millorant la seua marca persona, en superar el llistó situat en 3,75 metres.

El canvi de categoria no estava anant  tant bé, a nivell de marques, com Meritxell hauria desitjat, malgrat vèncer en els autonòmics juvenil i absolut, atés que no s'adaptava bé a la nova perxa i no era capaç de superar les marques de l'any anterior. Per fi, en el dia més important, aconseguia millorar la seua marca i situar-se entre les 5 millors juvenils de tots els temps.

L'atleta, eixida de la pedrera del Club Atletisme Baix Maestrat, que entrena al camp d’Atletisme de Benicarló, havia guanyat l'any passat el nacional cadet tant d'aire lliure com de pista coberta batent a més tots dos records d'Espanya.

Competició a Vinaròs

Un bon nombre d'atletes del Club d'Atletisme Baix Maestrat, de categories benjamí fins a juvenil, van participar dissabte passat al matí en la jornada d'atletisme en pista disputada a Vinaròs. Malgrat el vent, els atletes van disputar una animada competició en la qual van realitzar proves de salt d'altura i longitud, llançament de javelina i pes i proves de tanques velocitat.