El gran nedador Màster del CNB Joaquín Dieste, va participar dissabte 20 de Juny al campionat nacional d’aigües obertes que es va disputar a l’estany de Banyoles. Dieste, que està tenint una frenètica i entusiasta activitat esportiva, competint pràcticament tots els caps de setmana, va tindre una molt bona actuació, entrant en la posició 11ª de la seua categoria màster a la prova dels 3000 metres.

EL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ A LA TRAVESSIA DEL FORTÍ DE VINARÒS

Una àmplia representació del CNB, va participar a la travessia del Fortí de Vinaròs, disputada el passat diumenge.

L’equip benicarlando, dirigit per l’entrenadora Myriam Martínez, que també va competir, estava format per: Santi Castillo, Joaquín Dieste (que havia competit en Banyoles el dia abans), Javier Vicente, Alez López, Héctor Lores, Pepe Aran, Marc Feliu, Myriam Martínez, Elena Lores, Eva Garcia, Alicia Gilabert, Jaime Ibáñez, Fernando Pérez, Marta Cheto, Blanca Zorrilla, Diego Pérez, Blai Marzà, Inés Marzà i Aitana Cheto.

Varen tindre actuacions meritòries en les diferents categories d’edat i distàncies competitives. Destacaren especialment la victòria de Myriam Martínez en la categoria Màster i el tercer lloc de Joaquín Dieste, també en categoria Màster.

PRÒXIMES COMPETICIONS:

 

  • 5é CONTROL PROVINCIAL A CASTELLÓ 27-28 juny
  • TROFEU CIUTAT D’ONDA 27 juny
  • CAMPIONAT AUTONÒMIC MÀSTER A VALÈNCIA 27-28 juny