Diumenge 24 de Gener, a la piscina de Vinaròs, va tindre lloc la 4ª jornada de la lliga provincial de promeses (categories benjamí i aleví).

El Club Natació Benicarló va presentar un equip de 24 nedadors: Paula Falcó, Laia García, Sara Vea, Laura Verge, Noemí Verge, Maria Verge, Clara Salvador, Eva Valdearcos, Marta Cheto, Joana Bel, Sara Troncho, Ainhoa Baró, Alejandra Oroian, Joan Ballester, Dylan Villanueva, Diego Pérez, Eric Alberich, Aitor Gil, Joan Verge, Oscar García, David García, Oriol Lluch, David Balaguer i  Oscar Balaguer.

Els resultats individuals més destacats de l’equip foren els segons llocs de David García, als 200 braça; de Sara Vea, als 200 braça i d’Eva Valdearcos,als 100 papallona.

PRÒXIMA COMPETICIÓ: 4t CONTROL PROVINCIAL A LA PISCINA MUNICIPAL DE BENICARLÓ 6-7 DE FEBRER


JOAN FERRAN BARRACHINA VA PARTICIPAR EN LA COPA D’ESPANYA DE CLUBS DE PRIMERA DIVISIÓ A MADRID

Els dies 22-24 de gener es va disputar la copa d’Espanya de clubs a Madrid.

La copa d’Espanya és la competició de clubs més important a nivell nacional.

A la primera divisió masculina participaren els 2 millors equips valencians actuals, el FERCA de València i el Castàlia de Castelló. Tots 2 equips aconseguiren mantindre la categoria amb unes actuacions molt meritòries tenint present el nivell dels equips participants (el FERCA va obtindre la 5ª posició i el Castàlia la 6ª).

El nedador benicarlando Joan Ferran Barrachina, que competeix amb l’equip del FERCA, va tindre una bona actuació, nadant, amb bones marques, les proves individuals dels 100 i 200 esquena i també els relleus de 4x100 lliures, prova on feia la millor posta de crol de la seua carrera amb un bon temps de 53.92 E.


< TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1018