Carxofa: al nostre estimat amic, company, i col·laborador de La Veu, Josep Manuel San Abdón, pel seu merescut guardó al rebre el Premi Carles Salvador 2022, dins els Premis Maestrat Viu, per la seua trajectòria en favor de la nostra llengua i cultura a partir de tots els seus escrits durant més de 45 anys. Enhorabona de part de tots els que formen aquesta casa de bojos per La Veu, de la qual tu formes part. Gràcies Josep per tenir-te entre nosaltres, La Veu no seria La Veu sense la teua veu. Un premi merescudíssim!

Carxofa: per a la Coral Polifònica Benicarlanda, que desprès dels anys de parada obligatòria, ha recuperat el Cant a les Comarques el passat cap de setmana. Enhorabona i que continue per molts anys més.

Panissoleta: a qui corresponga de l'ajuntament. No creieu que n'estan fent un gra massa portant a totes les escoles sense descans a vore la biblioteca nova? La gent va allí a llegir i a estudiar tranquil·lament. El fet de produir aglomeracions i xivarris és un trasbals per a tots els usuaris. Les coses es fan amb mesura o en un horari determinat i avisant els usuaris. Cal conèixer-la, sí, però sense perdre de vista que és això, una biblioteca. Tots hi sortirem guanyant.

 

LA VEU DE BENICARLÓ | NÚM. 1333 | 20 DE MAIG DE 2022