TEMA DE LA SETMANA 1012 | El Club Natació Benicarló ofegat institucionalment. Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

Després de la nota de premsa enviada pel Club Natació de Benicarló on ha denunciat el que para ells són "greuges econòmics i esportius contra el CNB que poden portar a la seua desaparició", continuen eixint més dades en la línia afirmada pels seus directius, de discriminació, per part del consistori municipal cap a aquest Club, per la qual cosa La Veu ha volgut entrar una mica més a fons en la qüestió.

Recordar que en l'assemblea del passat 25 de novembre van detallar que "ara fa uns mesos se'ns va presentar, sobtadament, un conveni que volien que signàrem, pel qual, dels 40.000 euros anuals que ara paguem, passaríem als 100.000 euros. Simplement de bojos". En informacions a la Veu, el president del CNB va dir que sols els arribà aquest conveni "vam demanar una reunió urgent amb el regidor d'esports per a indicar-li que aquesta no era forma de fer les coses, i que les pretensions que allí s'abocaven, eren, per a nosaltres, un insult a la intel•ligència, a més d'una falta de respecte cap al Club, per com se'ns havia presentat, la nit abans de la reunió a tres bandes que havíem de tenir, Club, concessionària i ajuntament". Açò va motivar, segons ens van argumentar, que després de la reunió urgent amb el regidor, la que havía de fer-se a tres bandes se suspenguera  sine die.

...

Per una altra banda, una pregunta que es planteja molta gent, des del carrer, és la raó per la qual aquests greuges ixen ara si ja feia temps que es patien. El CNB ha respost que "aquesta última pretensió ha sigut el que ha fet vesar el got de la paciència dels socis, als quals se'ls havia dit, per activa i per passiva, la passada legislatura quan la regidoria estava en mans del PP (i ara també amb el PSOE en dir-nos que en cap cas eixiríem perjudicats), que poc a poc s'aniria regularitzant la subvenció fins a aconseguir equilibrar els costos que el Club està suportant. Et refies de totes aquestes afirmacions, de les diverses regidories, i et trobes que, damunt, a tot açò li hem d'afegir que la subvenció del 2014 s'ha  cobrat ara, a primers de desembre, amb el que l'ofec econòmic de l'entitat s'ha tornat més que insuportable .

...

Una greu deficiència que ha posat el CNB damunt de la taula és el fet de la limitació de l'accés a les graderies, dels pares, familiars i seguidors en les competicions, "per deficiències de seguretat de la instal•lació que s'arrosseguen des de l'obertura de la piscina, al no disposar de les eixides d'emergència en condicions òptimes. Així, d'un aforament de més de 300 persones, en condicions normals, ara només poden accedir-ne 166. Y cap govern municipal ha fet res per voler solucionar-ho, encara que des del Club hem presentat propostes per a solucionar-ho, fins i tot volent-ho pagar nosaltres i que després se'ns rescabalés", asseguren.

...

+ info La Veu en paper

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1012