LOCAL 1010 | La Colla de Gegants i Cabuts s’adhereix al Gran Recapte d’Aliments 2015 Imprimeix Correu electrònic
Escrit per CGIC   

L’entitat benicarlanda ha decidit celebrar un acte, el 28 de novembre, unint-se a la celebració d’aquesta recollida que es celebra cada any encabint-la dintre de les activitats dels 25 anys dels Gegants i Cabuts de Benicarló.

El Recapte Gegant ha sigut el nom que la colla gegantera ha escollit per a l’activitat. La plaça de Sant Bartomeu serà l’escenari escollit i tindrà un programa d’activitats que començarà a les 16.30 h amb la celebració d’un taller on es podrà pintar i muntar un escenari de la façana de l’Ajuntament amb els quatre gegants de Benicarló. També, per als més xicotets, hi haurà els dibuixos dels gegants per a pintar-los els quals han estat realitzats per Saida Porres.

A més dels tallers, hi haurà la col•laboració de diverses entitats locals que realitzaran actuacions per a animar l’ambient de la tarda. Així, a partir de les 17 h, el Grupo de Bombos y Tambores Stmo. Cristo de la Flagelación, el Coro Rociero “Aires de mi tierra”, el Grup de música i danses La Sotà i el Club Madison delectaran a tot el públic amb les seues intervencions. Tot seguit hi haurà una xocolatada en la qual es donarà un got de xocolata a canvi d’un aliment per a la recollida. Per a finalitzar la jornada els gegants Tolo i Mar realitzaran una cercavila pel centre històric de la ciutat.

La Colla de Gegants i Cabuts convida a tothom que vulga col•laborar amb la recollida per a ajudar molts dels habitatges que, avui en dia, no tenen suficients aliments per a abastir-se.

< TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1010