EDITORIAL 989 | Una de dibuixos animats. Imprimeix Correu electrònic
Escrit per La Veu   

Només han passat quinze dies des que Xaro Miralles és alcaldessa de Benicarló i ja té el primer bou a la plaça. I això  que ella mateixa, el primer dia de mandat, ho va advertir: l’estat en el que han deixat les platges els del PP és més que lamentable.

El que ha passat al Morrongo no té nom. És com si els populars, abans de fotre el camps, hagueren volgut dir: “ara voràs si riurem”. Perquè hom no sap si riure o plorar. Ja no parlem dels llocs de treball, que són molts, llançats a perdre (teníem Urquizu, el regidor estrella (més bé estrellat), que havia de crear tants i tants llocs de treball. La primera rialla?). Ni de la imatge turística que estem donant del nostre municipi (teníem Ortiz, la xaxi-lerendi regidora de Comerç i promotora del seu gran turisme del mundo-mundial. Dirém la segona rialla?). Ni de les molèsties a benicarlandos i visitants que amb tantes ganes van estos dies a la platja (rialles sense excepció de l’ex-alcalde Domingo, unes més, a costelles dels qui li ha pagat el seu sou al llarg d’estos anys). El pepé benicarlando se n'ha rigut  a la cara de tots els benicarlandos deixant-nos un estiu ple d’entrebancs a les nostres platges, i el que no són les platges. Segurament perquè ens recordem d’ells.

I és que han deixat Miralles sense marge de maniobra. El Morrongo empantanat amb unes obres ridícules que ha destrossat l'economia dels establiement d'aquella zona. La Mar Xica inaccessible malgrat els diners (encara no sabem quants), que s’han gastat allí. Ni diners per a netejar les platges han deixat al calaix. Vergonyós. Què han fet al llarg d’estos anys? Escalfar la cadira? Estem al principi d’una llarga llista d’errades que vorem desfilar per davant dels nostres nassos durant els propers mesos? Quin és l’estat real en que han deixat al nostre poble?

Que turística i comercialment no han fet absolutament res de res... no és una evidència, és una realitat palmària, com la que estan patint els xiringuitos de la platja... que enguany poden palmar! Com per no recordar que l'exregidora popular de l'àrea se'n va anar a obrir el negoci al poble del costat. Allò que diríem predicar amb l'exemple.  Però, i de la resta?

Com be deien a uns coneguts dibuixos animats de la tele: “no se vayan todavía, aún hay más”. Riallers que són?

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 989