Cinc anys de tràmits administratius, burocràcia, falta de convicció política i obres que encara no han finalitzat, acaben amb la paciència dels familiars de les persones dependents que necessitaven aquesta ajuda.

Esperant i desesperant. I tant ho han estat que molts, per desgràcia, s’han quedat pel camí sense poder gaudir d’una atenció especialitzada a la que tenien dret. La Llei de la Dependència, que tant hauria de solucionar els problemes d’aquestes persones dependents i dels seus familiars mitjançant serveis especialitzats, s’ha acabat convertint en un obstacle més que obliga a realitzar complicats tràmits administratius i burocràtics per aconseguir, al final,... una llarga espera. Ni l’administració estatal ni l’autonòmica, no van fer res per ajudar-los i així, la major part, per desgràcia, es quedaren pel camí.

Tampoc l’administració local es que fes molt per ajudar-los i així, cinc anys ha tardat Benicarló en “voler” posar en marxa el Centre de dia que hauria de donar sortida a les obligacions que marca la llei. Un Centre de dia que pot donar servei a l’escandalosa xifra de només 16 usuaris... quan estiga en marxa. I és que al Centre Geriàtric municipal, l’empresa encarregada de les obres de remodelació ha fet fallida, deixant les obres a meitat. Els nostres majors pot ser es mereixen un futur millor.

+ info La veu en paper

< torna a la portada