LOCAL 978 | Setmana Santa a la Banda de Benicarló Imprimeix Correu electrònic
Escrit per BMB FOTOS: VICENT FERRER I VICENT ARNAU   

Amb l'arribada de la Setmana Santa, l'Associació Musical "Ciutat de Benicarló" intensifica la seua activitat per participar dels actes de caire tradicional i religiós que es duen a terme al llarg d'aquests dies a la ciutat.

En aquest primer cap de setmana una part dels músics que formen part d'aquesta agrupació han participat en les diferents representacions que han tingut lloc el divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29, on s'ha interpretat amb motiu de l'aniversari de la vinguda de la imatge del Sant Crist de la Mar a Benicarló, l'obra "El Cristo del Mar. Benicarló 1650".

També cal esmentar que ha participat en la processó de baixada del Crist de la Mar acompanyant la imatge des de l'església de Sant Bertomeu fins a la capella on roman la resta de l'any.

Per un altre costat, el Diumenge de Rams, la Banda Juvenil va oferir el que ja va essent el Tradicional Concert de Rams. En aquesta ocasió el repertori ha estat basat en diferents obres, la major part d'elles pasdobles, que tenen per títol el nom de Benicarló, alguns d'ells tan coneguts com el del Mestre J.R. Arnau o el Mestre Feliu o d'altres més novedosos com els de J. Morcelle o el recentment trobat i arranjat pel nostre director Pablo Anglés, de Jonato & Luc Hervet. També s'ha interpretat "EL Quijote", del director que ens va acompanyar en el passat concert de festes, Ferrer Ferran, amb la narració a càrrec de Mateo García i l'obra de ritmes llatins "Latin Gold" de Paul Lavender.

En aquest concert s'ha donat la benvinguda a quatre nous músics que s'han incorporat a la Banda Juvenil i han actuat per primera vegada. La Musa de l'entitat, la Srta. Maria José Marqués, ha estat l'encarregada de fer l'entrega d'un diploma acreditatiu als músics Maika Vives i Avril Martínez (clarinet), Andreu Llopis (trompeta) i Ferran Aparicio (bombardí). El concert va finalitzar amb nombrosos aplaudiments per part del públic i la realització d'un bis per part de la Banda Juvenil.

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 978