L’AMPA del conservatori de música Mestre Feliu de Benicarló ha exigit a l'ajuntament que “en el termini màxim de deu dies contracte als dos professors que falten en la plantilla”.

És l’ultimàtum que han presentat en el registre d'entrada del consistori, com a primer pas d'una llarga llista de reivindicacions a les quals es va arribar després de la multitudinària assemblea que es va celebrar al centre educatiu.

Paral•lelament s'ha iniciat una recollida de signatures amb la qual pretenen demostrar el suport popular que té el centre educatiu, en el qual reben formació musical més de dos-cents joves de tot el Baix Maestrat. Durant la reunió, es van arribar a escoltar fins i tot propostes per a realitzar concentracions enfront de l'ajuntament de Benicarló. Els més crítics fins i tot van arribar a reclamar la presència dels màxims responsables polítics en el centre, amb la intenció de demanar-los explicacions sobre la situació que estan vivint els alumnes en aquest inici del curs escolar. I és que en el tauler d'anuncis de l'entrada del conservatori hi ha penjat un cartell, imprès en paper oficial de l'ajuntament de Benicarló, en el qual es pot llegir que “fins a nou avís no hauran les següents classes: Harmonia 1r i 2n curs, Llenguatge musical 1r elemental, Llenguatge musical 1r professional i Cor professional”.

+ info La veu en paper

<