Berlanga i el seu univers se'ns queda curt. Si crèiem que ja ho havíem vist tot d'aquest equip de govern, la setmana que ens deixa ens oferia notícies i sorpreses que encara no estem en condicions de qualificar, per com de desbordats estem. No tenim diners i ens atrevim a pidolar… però no ens dol gastar-nos-els en pantalles gegants per a veure el futbol de la Roja. Abans el circ que el pa! Demanem la declaració de la Festa de Sant Antoni com a Festa d'Interès Turístic provincial…i a l'any següent votem en contra perquè siga festa escolar. I ja que parlem de col•legis, s'acaba el curs escolar i la situació no millora en els centres ni entre el professorat. Retallades i més retallades que han obligat les Ampes a engegar bancs de llibres que permeten als alumnes amb menys recursos econòmics afrontar el pròxim curs escolar,
...
BENICARLÓ REOBRI LA GUERRA DELS SANTS
I ja que parlem de col•legis. “Altra vegada els sants de Benicarló en guerra?”. Era la pregunta que es repetia el dimarts per tota la població, després de conèixer-se que el Consell Escolar havia decidit que el curs que ve Sant Antoni no fóra festa escolar. Es va fer malgrat que la festa del sant barbut rebia enguany la qualificació de Festa d'Interès Turístic Provincial, i en contra de la voluntat de molts benicarlandos que no han dubtat a fer de les xarxes socials el lloc perfecte per a manifestar la seua oposició a la decisió d’alguns integrants en el consell escolar: La Salle, Consolació, instituts i Ángel Esteban, a més de la regidora d'Educació, Rocío Martínez.
...
Durant la reunió celebrada dimecres es va posar de manifest l’enuig dels qui havien votat inicialment en favor de fer festiu Sant Antoni, les escoles públiques, menys l’Ángel Esteban, per la situació provocada pel vot contrari a la festa de la concertada,  l’ajuntament i els instituts, que havien provocat esta situació.
...
+ info La veu en paper