L'ajuntament de Benicarló aprovarà dijous dia 20 un pressupost municipal “considerablement més baix que el de l'any passat”, indicaven des del PP. Segons els socialistes aquest pressupost no contempla cap inversió atés que ja no poden demanar més crèdit perquè s’estaria incomplint el Pla d’Estabilitat Econòmicà. La Generalitat encara li deu al consistori 1,5 milions d’euros.

Així ho ha anunciat l'edil d'Hisenda, José María Serrano, qui, sense entrar en detall de números concrets, va explicar que “hi ha partides que baixen i altres que s'han ajustat a la realitat de l'ajuntament”.

La xifra que es mou en l'esborrany lliurat a l'oposició situa en 18,8 milions d'euros els comptes generals, als que caldrà sumar els prop de tres milions d'euros (la mateixa quantitat que el passat any), que disposarà l'Organisme Autònom de centres socials especialitzats que té els seu pressupost propi. En total del pressupost general, quasi un milió d'euros menys que en l'exercici passat
...
LES PRIMERES CRÍTIQUES DE L’OPOSICIÓ, LES SOCIALISTES
Xaro Miralles, portaveu del grup municipal socialista de Benicarló, ha lamentat que el pressupost per al pròxim any “no contempla ni una sola inversió per al municipi”. La socialista va recriminar que s'haja arribat a aquesta situació perquè les obres “sempre s'han fet a crèdit, no amb fons propis, i ara ja no es poden demanar més perquè estaríem incomplint el Pla d'Estabilitat Econòmica”. A més, els impagaments de la Generalitat Valenciana, va assegurar, també estan llastrant la situació econòmica del municipi, que dijous que ve té previst aprovar els seus comptes per al pròxim any amb una reducció d'un milió d'euros.
...
+ info La Veu en paper