De convenis i de subvencions. De cultura i de Benestar Social. Diners que han de vindre o que no arriben. De problemes per falta de finançament. De plors, impotències i necessitats. De tot això parlem esta setmana a La Veu de Benicarló. En estes fulles ja saben els nostres lectors que poden trobar les lectures més crítiques. I esta setmana les fem arran de notícies sorgides d’actes diversos que han ocorregut a esta població durant la darrera setmana.
...

CARXOFES AMB D.O. SENSE SECRETÀRIA
El consell regulador de la Carxofa de Benicarló s'ha vist obligat a prescindir de la seua secretària a per els deutes de la Generalitat Valenciana. Fa quasi tres anys que l'organisme que vetlla per la promoció del producte amb denominació d'origen no rep l'import de les subvencions concedides. Els impagaments ascendeixen ja a 68.000 euros.
...
DIUEN... QUE LA FESTA NO CORRE PERILL
De moment “la festa es farà, això segur. El que hem de mirar és com ho fem per a no suprimir cap acte” per falta de fons.
...
 NO HI HA DINERS PER A TERÀPIES NECESSÀRIES
Benicarló lluita per ampliar el servei que presta a les persones amb dany cerebral adquirit. Fa uns dies es va signar un conveni amb l'entitat Ateneu, encarregada de gestionar aquest servei en la ciutat, per la qual el consistori aportarà 3.000 euros per a la seua gestió. Però aquesta injecció econòmica no és suficient per a prestar un servei de qualitat, segons reconeixien els representants de l'associació.
...
I LA DIPUTACIÓ AL RESCAT DEL CONSERVATORI
El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner va visitar Benicarló per a signar tres convenis de col•laboració amb l'Ajuntament destinats a finançar el funcionament del Conservatori, la Universitat Popular i l'arribada de turistes a Benicarló des de l'estació del ferrocarril.
...

+ infp La Veu en paper