DROGA I BOTELLÓ, ERADICADES PER LA POLICÍA LOCAL. LES AJUDES SOCIALS, PER PART DEL REGIDOR SERRANO.

Els voltants dels centres educatius de Benicarló ja no són zona de tripijoc de drogues. L'intens treball realitzat pel gos policia Eros, ha aconseguit eradicar aquesta pràctica. “Gràcies a Eros hem aconseguit que no hi haja venda de droga en determinats punts com els voltants dels centres educatius i així hem aconseguit que no es consumisca, cosa que és tot un èxit”, va indicar Agustín Parra, cap de la Policia Local de Benicarló. Fa dos anys que la policia local de Benicarló va adquirir a aquest Pastor Alemany amb pedigrí, després de mesos d'intensa recerca de l'exemplar. El gos està educat per a detectar la presència de cocaïna, haixix i marihuana, i els seus resultats fins al moment no han pogut ser més positius.

...

EL BOTELLÓ, TAMBÉ EN EL PUNT DE MIRA

La Policia Local de Benicarló ha derivat denúncies per consum de begudes alcohòliques al departament de Serveis Socials. Ho ha fet després d'intervenir en zones on es practica el botelló i detectar a joves menors d'edat consumint alcohol en la via pública. L'objectiu és que serveis Socials investigue les circumstàncies i possibles problemes del menor, a més de posar-lo en coneixement dels seus progenitors. I és que a Benicarló, “el perfil de la persona que practica botelló respon al jove d'entre 16 i 25 anys”, assegura el cap de la Policia Local de Benicarló.

...

ALARMA SOCIAL: CONFISQUEN AJUDES SOCIALS PER A PAGAR IMPOSTOS

“L'ordre de la Generalitat Valenciana ho deixa bé clar: són ajudes de caràcter finalista, per a pagar ajudes d’emergència social i que no es poden destinar a altra cosa”. La portaveu del grup municipal socialista de Benicarló, Xaro Miralles, va denunciar que l'ajuntament de Benicarló està embargant aquestes ajudes “per a pagar deutes que els beneficiaris tenen pendents amb l'ajuntament, una cosa que és il•legal perquè contravé les indicacions de l'ordre del consell”. En concret, Miralles va lamentar que “almenys 15 famílies es troben en aquesta situació”, a la qual s'ha arribat després que “el regidor d'Hisenda, José María Serrano, signara un decret en el mes de febrer ordenant que es confiscaren aquestes ajudes per a pagar els impostos que devien”

...

+ info La veu en paper