LOCAL 964 | Lisa presenta el seu nou treball ‘Abueni’, a l’espai del conegut centre cultural peniscolà. Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Alicia Coscollano   

La càlida estança del projecte cultural engegat per Viktor Dubrok a Peníscola, La Templanza, era el punt de referència en l’atracament de barques i barcasses amoroses ahir dissabte 13 de desembre durant la presentació del disc de Lisa Dubon. Una proposta musical molt personal que se situaria en la línia i estils de Makako, més que de Bebe, sortosament, al menys quan a lletres, molt treballades i amb més profunditat que les de la cantant extremenya.

Deixant comparacions a banda, ja que cadascú té la seua personalitat, la cantautora ens traslladava a un atmosfera d’afectes embolcallant i intimista, fent-nos partícips  d’un univers aparentment fràgil, un mirall enganyós, ja que conté suficient força com per arrelar-se de peus i mans i plantar-li cara amb caràcter a la vida.  Lisa presentava, així, un disc amb sis temes que mostrava al públic encetant e concert per l’última cançó que integra el projecte.

Actualment, Lisa Debon està realitzant alguns concerts per la zona, per tal de presentar un disc que ha llançat amb l’esforç i devoció de la persona que estima el seu treball. I això, és una característica que es nota, se sent, i respira amb potència i alta cilindrada per els porus de pell sensible del nou disc: Abueni.

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚM. 964