EL TEMA DE LA SETMANA 962 | "Podem" ser "ciutadans"? Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

A cinc mesos escassos de la celebració de les eleccions municipals, les formacions polítiques comencen a moure fitxa. Si la setmana passada desvetllàvem que Xaro Miralles tornarà a encapçalar la llista dels socialistes, aquesta ens arriben notícies de dos formacions noves: Ciudadanos i Podemos, totes dos, com agrupacions d’electors. Cap de les dos han passat encara per este tràmit democràtic a la nostra població, pel que són tot un misteri. I un repte cap les formacions ‘clàssiques’ com PP, PSPV, o Compromís. De fet, tal i com analitzarem, les dos noves formacions són hereves en part d’aquestes ja que alguns dels seus candidats venen d’estos partits. Podem ser ciutadans? No ho sabem. Del que sí estem convençuts és de que viurem (si tots estan alerta i al lloc que han d’estar) una de les campanyes electorals més interessants dels darrers anys. Repetim. Si tots saben jugar atés que hi ha molt en joc.

 

CIUDADANOS DONA A CONÉIXER LA SEUA AGRUPACIÓ

Després de celebrar diverses reunions de treball, divendres passat 28 de novembre es va constituir l'Agrupació Local de Ciudadanos de Benicarló, en un acte al que van assistir un bon nombre d'afiliats. Després de la constitució es va procedir a l'elecció, mitjançant llistes obertes on tots els afiliats eren electors i elegibles, a l'elecció de les nou persones que van a conformar la Junta Directiva de l'Agrupació.

...

DUES CANDIDATS A LA LLISTA DE PODEM

Mal comencem si abans de sortir ja patim de bicèfalia aguda. Podem Benicarló va celebrar la seua assemblea constituent. La cita va servir per a presentar les candidatures a secretari general i Consell Ciutadà del cercle municipal. La formació inicia d'aquesta forma un procés constituent que finalitzarà el 2 de gener del 2015, quan es coneixerà oficialment la candidatura. De moment dues persones han presentat les seues propostes: Enric Moya i la jove benicarlanda Anaydée Huete.

...

 

+ info La Veu en paper

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 962