LOCAL 960 | "EL FANTASMA DE LA ÓPERA" LA CRÈME DE LA CRÈME Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Natàlia Sanz   

Mes de dues mil persones han pogut gaudir aquest cap de setmana del magnífic espectacle El Fantasma de la ópera que s'ha representat en l'Auditori Pedro Mercader de Benicarló. La Banda de Música Ciutat de Benicarló, la Coral Polifónica Benicarlanda i el Ballet Lupe van pujar a l'escenari prop de dues-centes persones per a representar aquest musical que ha recorregut tot el món i que va sorprendre a Benicarló per l'espectacular posada en escena. Com diu un dels personatges “quina gran gala” la que es va viure en l'auditori. L'espectacle va brillar a gran alçada gràcies a la cuidada posada en escena que va combinar cors, música, ballet i una interpretació magistral per part dels actors, tots ells afeccionats, que van saber ficar-se perfectament en els papers protagonistes.

Una després d'una altra, les escenes s'anaven succeint sense que el públic s'atrevira a aplaudir per no interferir en el fluir de la representació, molt amena i empastada. Tots els elements deixaven en evidència que Benicarló res ha d'envejar a altres ciutats en les quals s'ha representat aquesta famosa òpera. Orquestra, cors, protagonistes i ballet perfectament coordinats gràcies als mesos d'assajos previs. I com a cirereta del pastís, una ambientació molt acurada gràcies als decorats i la il•luminació que evidenciava el gran treball fet perquè Benicarló gaudira d'un espectacle digne d'una gran capital. Es faria llarg referir la llista de persones que han fet possible que El fantasma de la ópera delectés als benicarlandos. A més, correm el perill de deixar-nos a algú. Així que valga el nostre agraïment a tots ells. Des de la persona que venia les entrades fins a la que va realitzar els arranjaments del vestuari, passant per qui netejava tots els dies l'escenari, o qui es va preocupar que no faltara aigua per a músics i coralistas. Tots ells estan implicats en un gran projecte que passarà a la història de Benicarló.

És de lamentar, no obstant això, l'escàs espai de l'auditori municipal. Una vegada més, les entitats del municipi han ficat en evidència que es poden i es volen fer coses a Benicarló fetes per benicarlandos, però que es manca de l'espai adequat per a realitzar-les. Però contra vent i marea, ací estan les nostres entitats per a demostrar-li a aquest ajuntament i a tots els que vinguen que Benicarló seguirà lluitant perquè el nivell cultural puge un graó més… encara que siga sense falta de mitjans.

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 960