MENÚS GASTRONÒMICS I CULTURALS “IL•LUMINATS”

Benicarló oferirà menús culturals amb motiu de l'exposició Pulchra Magistri, que obrirà les seues portes el pròxim mes de desembre en l'església de Sant Bartomeu. Nieves Eugenio, regidora de Cultura de Benicarló, va anunciar que la de Benicarló “serà la seu que més obres d'art albergarà de les quatre que composaran la mostra”. Un total de 88 representacions culturals que inclouran, entre unes altres, obres del Museu del Prado com el San Vicente d'Urbano Fos, “i pintures de Juan de Juanes i Vicente Macip”, pare del genial pintor valencià. I és que segons va anunciar Eugenio, la seu benicarlanda acollirà obres d'art del Renaixement i Barroc primerenc, compreses entre els segles XV, XVI i XVII. Així, Vinaròs, exposarà les obres plenament barroques. Les seus de Culla i Catí, per la seua banda, albergaran les creacions del Gòtic. Algunes peces d'aquest període es podran veure també a Benicarló. Es tracta de la Creu Processional restaurada per a l'ocasió.
MENÚS CULTURALS
Des del consistori benicarlando “s'està treballant conjuntament des de quatre regidories: la de Cultura, Comerç, Informàtica i Turisme”. D'aqueix esforç col•lectiu naixen “els menús culturals que s'oferiran als visitants”. L'objectiu és organitzar les visites que arribaran a la ciutat.
...
ACTIVITATS PARALELES

Paral•lelament al desenvolupament de la mostra la ciutat també organitzarà una sèrie d'actes culturals. Així, la regidora de Cultura va anunciar un concert “de destacats intèrprets locals que oferiran les Tres Sonates de Bach”. A més, haurà diferents jornades de portes obertes i visites treatralitzades en monuments benicarlandos històrics, com ara   la presó, l'antic Ajuntament o el Mucbe, antic convent de Sant Francesc.
...
+info La veu en paper