LOCAL 944 | Persones destacades de la Cultura i l'Acció Social Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Natàlia Sanz   

L'Ajuntament de Benicarló ha decidit reconéixer enguany com a persones destacades de la Cultura i l'Acció Social a Francisco Maura, un referent en el món associatiu de Benicarló, i Gabriel Cerdà, apoderat de l'empresa Batra, compromesa amb la inserció laboral de persones amb discapacitat. Els reconeixements s'entregaran el proper divendres 25 de juliol.

El Magatzem de la Mar acollirà divendres 25 de juliol l'acte d'homenatge a les Persones destacades en els àmbits de la Cultura i de l'Acció Social. Enguany, els reconeixements seran per a Francisco Maura Melià i Gabriel Cerdà Escuder, dos benicarlandos que, cadascun des del seu àmbit, han treballat i s'han implicat per millorar la seua ciutat. Francisco Maura, més conegut com Paco, és una persona apreciada per la seua vinculació amb el món associatiu benicarlando.

Gabriel Cerdà, empresari i encarregat general de l'empresa de venda de carburants Bartra, ha estat destacat en l'àmbit de l'acció social per la seua implicació en la inserció laboral de persones amb discapacitat.

...

més info La Veu en paper

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 944