LOCAL 940 | Èxit de visites a la Llum de les Imatges Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

Els empresaris del Maestrat confirmen l'èxit de La Llum de Les Imatges després de sumar un impacte econòmic de 300.000 euros. Els viatges culturals que promou la Diputació de Castelló a les seus de l'interior, Culla i Catí, de l'exposició Pulchra Magistri de La Llum de Les Imatges, ja sumen en el que va d'any 7.300 visitants de la província, procedents de més de 120 associacions de 75 municipis diferents, el que suposa un impacte directe de més de 300.000 euros en l'economia de la comarca.

Els empresaris de’l Alt Maestrat. han confirmat que la posada en marxa dels viatges culturals ha suposat “un revulsiu econòmic per a comerços, restaurants i establiments turístics durant l'hivern i primavera”, tradicionalment temporada de baix moviment turístic. “D'una banda, tenim amb La Llum de Les Imatges el major museu d'art sacre de la nostra província i, per un altre, tenim a milers de ciutadans amatents a admirar aquestes obres i consumir en els nostres pobles d'interior.”. Aquesta proposta cultural i lúdica programada per la Generalitat tindrà continuïtat fins a final d'any, amb la previsió de superar les 200 reserves d'autobusos programades i al voltant de 10.000 visites generades.

La Diputació Provincial s'encarrega de posar al servei dels ajuntaments els autobusos i la Generalitat Valenciana les entrades a l'exposició, a més d'afavorir un preu unitari de menjars en els restaurants per a fomentar el consum.

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 940