LOCAL 939 | Agricultura familiar Imprimeix Correu electrònic
Escrit per CEIP MB   

Ara fa uns dies, va tindre lloc al CEIP Marqués de Benicarló la II Setmana Cultural i Solidària. Aquest any el tema escollit ha sigut: “Agricultura Familiar”, ja que 2014 va ser declarat oficialment per la FAO “Any Internacional de l'Agricultura Familiar”.

Durant aquests dies, l'escola va realitzar tallers, xerrades, exposicions, eixides i altres activitats amb l'objectiu de donar a conéixer millor aquesta activitat, tant pròpia de Benicarló, a l'alumnat i valorar la dedicació dels agricultors per a poder obtindre els seus productes. Fruit d'aquest treball, l'escola ha quedat engalanada amb murals pels passadissos i testos amb flors i plantes amb inscripcions de bona literatura a les finestres.

Pel que fa a l'aspecte solidari, cal dir que, es va continuar amb la recollida de taps iniciada a setembre en benefici de la investigació de les immunodeficiències primàries. I d'altra banda, i a mode de cloenda, es va dur a terme la “II fira del llibre”. Una activitat amb la qual, gràcies a la participació d'alumnat i famílies, el centre col•labora amb la ONG Xarxes Solidàries per ajudar a la construcció d'una escola a Nicaragua.

Moltes gràcies a tota la comunitat educativa per l'esforç i el treball realitzat i a totes aquelles persones externes al centre que ens han obert les seues portes per a millorar l'aprenentatge dels nostres alumnes.

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 939