LOCAL 785 | Esquerra manté els resultats autonòmics del 2007 i dobla el nombre de regidors als ajuntaments valencians Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   

El president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà, ha valorat el resultat de les eleccions autonòmiques i municipals. Per a Cerdà, “la victòria del PP ha estat rotunda, així com la davallada del PSOE. Amb tot, des d'Esquerra no podem sinó celebrar que s'haja trencat el bipartidisme i, per la nostra part, a nivell autonòmic, ens hem mantingut respecte a les eleccions del 2007”. No obstant, no podem amagar que tampoc hem crescut i, òbviament, ara és temps de fer les valoracions oportunes, a nivell intern, per analitzar i repensar la manera amb que des d'Esquerra Republicana del País Valencià encarem els propers anys i el futur”.

Cerdà, pel que fa a les eleccions municipals, ha celebrat que “hem doblat el nombre de regidors d'Esquerra presents als ajuntaments del País Valencià, obtenint representació a Xixona, Sellent, Vinaròs, Simat de la Valldigna, Benifairó de les Valls, Faura i Crevillent”. Per al dirigent republicà, “açò demostra que la il•lusió, la honestedat i la feina ben feta dels homes i les dones d'Esquerra arreu dels pobles i ciutats valencians comença a donar fruits. Allà on aconseguim trencar la barrera mediàtica i fer arribar el nostre projecte a la gent, des de la proximitat, és on obtenim millors resultats, fent un partit amb present i amb futur”.

<torna a la portada