LOCAL 900 | Benicarló estalvia en lloguers centralitzant serveis socials. Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Natàlia Sanz   

Benicarló centralitzarà part dels seus serveis socials en un edifici de la Fundació Caixa Castelló. Els locals de l'antiga guarderia Irta, que ja allotjaven el menjador social en els últims anys, s'obriran també per als serveis de dany cerebral i atenció als malalts de Alzheimer, entre uns altres.

La regidora de Benestar Social, Sarah Vallés, va explicar que el consistori treballa en la redacció del conveni que fundarà amb l'entitat per aconseguir la cessió íntegra de l'edifici. I és que l'acord rubricat en les últimes edicions del menjador social només abastava la cessió de les estades de la cuina i el menjador de l'edifici. Ara, només queda resoldre alguns aspectes tècnics del document perquè el consistori siga el titular de les instal•lacions, gràcies a la cessió per part de la fundació. “En principi nosaltres ens farem càrrec de les despeses de manteniment i els donarem una xicoteta quantitat a la fundació. Esperem que dins d'aquest mes es puga signar aquest conveni i començar a traslladar allí uns serveis que, ara per ara, estan disseminats i suposen el pagament d'uns lloguers”, va detallar Vallés. En l'edifici també s'instal•larà el centre de distribució d'aliments.

...

EL MENJADOR EN MARXA DE NOU

D'altra banda el dilluns 16 de setembre s'iniciarà la campanya d'hivern del menjador social que, com en anteriors edicions, comptarà amb l'ajuda de voluntaris encarregats d'elaborar els menjars.

...

+ info La Veu en paper

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚM. 900