EL TEMA DE LA SETMANA 854 | La taxa de reciclatge del Consorci de Residus ha estat cobrada indegudament Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

La Diputació de Castelló ha començat a retornar l'import de la taxa de reciclatge del Consorci de l'Àrea I. Ho ha fet arran de les reclamacions presentades per un grup de veïns de Benicarló, que van considerar que les seues dades havien estat utilitzats de manera no correcta.

En concret, les més “de 350 reclamacions” es van presentar després que els ciutadans es trobaren amb que “se'ls havia cobrat el rebut sense que ells hagueren donat permís a la Diputació perquè ho fera”, va recordar Marta Escudero, membre de l'executiva nacional del Bloc-Compromís. La formació es va encarregar de la gestió d'aquestes reclamacions, que es van unir a les que a títol particular van presentar altres veïns després de descobrir el cobrament directe en els seus comptes. En les cartes que ara estan arribant als reclamants, la diputació reconeix que ha donat ordre “perquè es transferisca al seu favor la quantitat que resulta de la sol•licitud de devolució del càrrec no autoritzat”. No obstant això, també adverteix que “la liquidació és correcta i conforme a dret pel que en breu rebrà el document de cobrament per a efectuar el pagament”.
...
+ info La Veu en paper

 

 

<TORNA A LA PORTADA