ESPORTS 821 | Resultats contra pronòstic els del Club Basquet Benicarló Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Vicente Ferrer   

Bona tarde de basquet la que es va viure el diumenge en el Pavelló de Benicarló amb les grans victòries del sénior i del junior. El sénior s'enfrontava al tercer classificat el Torrent, però durant el partit va ser molt inferior a l'equip benicarlando, que va estar sempre per davant en el marcador. La distància va ser augmentant a poc a poc gràcies al bon joc del Benicarló i el poc encert d'un rival desdibuixat fins al punt que un dels seus jugadors va ser desqualificat. Al final, el resultat va ser de 69-49 i amb aquest triomf el sénior es col•loca en novena posició deixant bastant arrere la zona de descens.

El junior tenia un complicat partit també davant el tercer classificat de la seua categoria, l’Horta Godella. Des de l'inici els valencians van acusar les baixes que tenien i en la primera meitat no van poder fer res davant el vendaval benicarlando i van veure com rebien una cistella darrera de l’altra per l'asfixiant pressió a tot el camp. En la segona part el joc va estar més equilibrat però la diferència en el marcador era molt gran a favor del Benicarló, sent el resultat final de 73-38. Amb aquesta victòria el junior segueix en la setena posició i ja ha guanyat a dos dels primers classificats.

Per a la resta d'equips la jornada no va ser tan positiva, el cadet masculí va plantar cara en l'inici del seu partit davant l’Horta Godella però, sense arribar a fer un mal partit, no va poder mantenir el nivell inicial durant els quatre quarts i el resultat final va ser de 40-82.

El cadet femení va perdre també davant el CB Castelló per 68-23 i l'infantil masculí també va ser derrotat pel Riba-Roja, però al no comptar aquest amb el nombre mínim de jugadors inscrits en l'acta del partit, la victòria va ser per el Benicarló.

Els equips de la lliga del Patronat de Castelló tampoc van tenir una bona jornada amb les derrotes de l'infantil davant el Vinaròs i de l’aleví davant els Amics de Castelló.

 

<TORNA A LA PORTADA