TEMA DE LA SETMANA 1254 | Cruïlla Ratlla del terme-N340 Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

Amb vora 20 anys de retard tindrem la rotonda del Centre Comercial (quan la tinguem)

La rotonda del Camí de la Ratlla amb Peníscola no serà realitat fins, com a mínim, dins de dos anys. Malgrat que la pròpia conselleria reconeix la perillositat de l'encreuament, els tràmits burocràtics allargaran el procés durant tot l'any pròxim. Aquesta setmana, els alcaldes de Benicarló (Xaro Miralles) i Peníscola (Andrés Martínez), han mantingut una reunió amb la directora general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, Roser Obrer. Durant aquesta, s'aconseguia l'acord que serà la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, l'encarregada de la construcció d'una rotonda per a millorar la seguretat viària en la intersecció entre la N-340 amb el Camí de la Ratlla que separa els termes municipals de Peníscola i Benicarló.

En aquesta reunió, es van abordar els problemes de seguretat viària que presenta la intersecció de la carretera N-340, transferida pel Ministeri als ajuntaments, amb el Camí de la Ratlla, i que registra una important afluència de trànsit, i constitueix a més un dels vials d'accés a la franja costanera.

CONSELLERIA CONSTRUIRA LA ROTONDA

Així, s'ha acordat que la Conselleria d'Obra Públiques procedirà a la construcció d'una rotonda en aquesta intersecció en valorar que és la millor solució per a pal·liar els problemes de trànsit i incrementar la seguretat viària. des que va obrir les seues portes el centre comercial Costa Azahar, ara tancat.

...

ENDARRERIMENT HISTÒRIC

En el 2003 es va inaugurar el centre comercial Costa Azahar, situat en terme municipal de Benicarló, però que tenia l'accés sud sobre la Ratlla del Terme amb Peníscola. Una de les condicions que va posar l'ajuntament de Benicarló per a concedir la llicència d'activitat a les instal·lacions va ser la construcció d'uns accessos dignes. No va ser fins al 2011 quan l'empresa Floirac, enviava a la Regidoria d'Urbanisme la proposta que preveia presentar conjuntament al Ministeri de Foment per a donar una solució definitiva als accessos al Centre Comercial.

...

+info Las veu en paper

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1254