TEMA DE LA SETMANA 1253 | Vals de venda i un marketplace sense acabar. Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

Les mesures institucionals per a reviscolar el sector comercial

Només dos comerços han tancat les seues portes a Benicarló com a conseqüència de la crisi de la Covid-19. Les dades demostren, en contra del que es puga pensar, la fortalesa del petit comerç de la ciutat, que ha estat capaç, de moment, de superar la situació econòmica en la que estem travessant. D’ací en endavant poden passar moltes coses, perquè la butxaca dels autònoms també té fons,  però a hores d’ara les coses estan així. En este context l’ajuntament de Benicarló ha llançat dos campanyes dirigides a incentivar les compres al petit comerç: vals de compra i un símil de mraketplace, encara per acabar.

...

VALS DE COMPRA AL XICOTET COMERÇ

La passada setmana va  començar la campanya per a promoure les compres en el xicotet comerç local que la Regidoria de Comerç ha posat en marxa per a dinamitzar el sector i contribuir a millorar l'economia familiar. Així, per cada 20 euros de compra, els clients rebran un val de descompte de 5 euros per compra o servei que podran utilitzar en un establiment diferent. En total hi participen 26 comerços de la ciutat en la campanya. Cadascun rebrà  40 vals per a repartir entre la clientela, de manera que s'han de repartir 1.040 vals en total. Una de les condiciones és que només es podrà entregar un val de cinc euros de descompte per compra o servei.

...

MARKETPLACE ARRIBA A BENICARLÓ

La Regidoria de Comerç ha presentat al sector comercial de Benicarló la plataforma Marketplace Benicarló, un projecte que pretén integrar tota l'oferta comercial de Benicarló en un espai virtual comú en el qual podran participar des de xicotets comerços fins a empreses de serveis, restaurants o cafeteries. Es tracta d’un servei a l’estil d’Aliexpress o Amazon, on els compradors poden trobar en una única plataforma nombrosos comerços amb tota la seua oferta.

...

+info La Veu en paper

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1253