EDITORIAL 1253 Imprimeix Correu electrònic
Escrit per La Veu de Benicarló   

De la rifa al mercat amb nom anglés

Una rifa i un punt de venda online, semblen ser les propostes que el nostre ajuntament té en ment per a reviscolar el nostre comerç local.

I és que com s'entén que l'ajuntament s'haja dedicat a distribuir vals de venda perquè després els compradors se'ls gasten a les botigues participants. Una idea obsoleta que mai ha esta eficaç i que no incentiva el comerç. Són 200 euros que fica l'ajuntament en vals de 5 euros a repartir a la clientela quan compren per valor de 20, per a bescanviar en altres comerços. Més o menys com una rifa de falla. Només la xifra de comerços que s'han adherit, 26, ja indica que alguna cosa falla. I la farragosa documentació per aconseguir-lo, tampoc ajudava.

I després el punt de venda municipal online, un marketpalce (que sembla que la paraula anglesa queda més guai), dissenyat per una empresa que, en la seua presentació... no el tenia acabat. Aquesta carta d'entrada, certament, no és la millor manera de sortir al mercat i això l'ajuntament ho hauria d'haver tingut en compte abans de fer la presentació oficial. Òbviament es pot entendre la raó per la qual els dissenyadors el que més van comentar durant tota la presentació van ser els costos que hauria d'assumir el comerç per adherir-se a la plataforma. No haguera esta més coherent explicar-los molt millor, amb pels i senyals, les raons per les quals valdria la pena ser-hi? I sobretot els beneficis que els comportaria?

Toca millorar molt encara.

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1253