TEMA DE LA SETMANA 1196 | Festes Patronals 2019... i una tronada Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

Anna Redó va ser proclamada divendres reina de les Festes de Benicarló 2019. Al seu costat estaran enguany Aitana Querol, dulcinea de les festes, set dames i quatre dames infantils, que compartiran una setmana plena de diversió i activitats. L'acte de proclamació d'Anna començava a les 19h., amb l'arribada a l'ajuntament de la ciutat de les primeres dames. Amb un interval de mitja hora, el degoteig de cotxes concentrava a les portes de la casa a nombrosos benicarlandos que, lluint les seus millors gales, no van voler perdre's detall.

A les 20,30h. arribava Sara Herrero, reina de les Festes 2018, precedint a la seua successora en el càrrec. Anna arribava acompanyada de les seues quatre dames infantils a bord d'un impressionant cotxe. Era el moment de la recepció oficial a l'ajuntament de la ciutat. L'alcaldessa, Xaro Miralles, els feia lliurament d'un ventall decorat que els acompanyarà durant tot el seu regnat.

...

CRIDA A LA FESTA

Benicarló va viure dissabte la primera jornada de les seues Festes Patronals amb la Crida com a acte central de la jornada. Anna Redó, reina de les Festes Patronals, es va dirigir a benicarlandos i visitants des del balcó de l'ajuntament per a convidar a tots a participar de forma plena en els festejos. L'alegria desbordada dels penyeros ajudava a fer calor a l'acte. A continuació, el llançament de centenars de pilotes inflables complia amb la tradició del “pilotaso”. Va ser en eixe moment quan es van obrir les mànegues i des dels balcons municipals va començar a eixir aigua, donant inici a la batalla de l'aigua que recorria en animada cercavila els carrers de la ciutat. Però la jornada començava de bon matí als voltants del III Camden Bló, situat enguany en la plaça de Ladíspoli. Tallers d'iniciació al dibuix urbà, Mercat conscient, tallers, música en directe i moltes altres activitats es van desenvolupar al llarg de la jornada en aquest espai. D'altra banda, els artistes que participen en les Jornades d'art urbà van continuar plasmant els seus murals en diferents parets del municipi.

...

ART, MÚSICA I ESPORT A LES FESTES DE BENICARLÓ

Les activitats organitzades al voltant del Camden Bló van centrar diumenge  la segona jornada de les Festes Patronals de Benicarló. Els voltants de la plaça Ladíspoli van ser de nou punt de trobada per a viure de prop els tallers organitzats pel Mercat conscient, que tancava les seues portes a la nit després d'un complet cap de setmana. Per part seua, els artistes que han pintat els murals en diferents parets cedides per tota la ciutat, van acabar les seues obres, enguany dedicades al món mariner de Benicarló.

...

+info La veu en paper

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1196