TEMA DE LA SETMANA 1191 | La pela és la pela, el que cobraran els nostres polítics locals. Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

Benicarló tindrà tres dedicacions exclusives, 8 parcials de l'equip de govern i altres tres dels portaveus de l'oposició. El ple extraordinari va aprovar les retribucions que percebran els regidors durant aquesta legislatura. L'alcaldessa Xaro Miralles percebrà 3955 euros bruts mensuals més dues pagues extres. La xifra suposa, com va denunciar l'oposició, un increment del 20% respecte a la legislatura passada, en la que cobrava 3.287,34 euros bruts. Les altres dues dedicacions exclusives, la d'Hisenda i Governació, percebran 2803 euros bruts mensuals. Pel que fa a les dedicacions parcials, les que destinaran el 70% de la jornada (105 hores setmanals) percebran 2052 euros, mentre que les del 60% (Esports, Agricultura i Participació Ciutadana) rebran 1846 euros bruts mensuals.

Les retribucions s'han fixat en 2.052 euros mensuals bruts per als regidors Pedro Manchón (Cultura, Museus i Patrimoni Cultural i Festes i Falles), Gemma Cerdà (Serveis Socials i Polítiques Inclusives), Román Sánchez (Urbanisme i Promoció Econòmica), Isabel Cardona (Turisme i Contractació), Clara Cid (Comerç i Modernització, Transparència i Administració Electrònica). El temps de dedicació mínim és de 105 hores mensuals.

Rebran 1.846,87 euros mensuals bruts per un temps de dedicació mínim de 90 hores mensuals els regidors Fernando Jovaní (Esports i Joventut), Inma Díaz (Agricultura) i Filo Agut (Participació Ciutadana, Medi Ambient i Serveis Lingüístics). Els portaveus dels grups municipals de l'oposició, Juan Antonio Mañá (Partit Popular), Benjamín Martí (Ciudadanos) i Marta Escudero (Compromís) rebran 1.121 euros mensuals bruts.

...

+info La Veu en paper

TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1191