LOCAL 1118 | FESTA DE LA CARXOFA: REPTE I OPORTUNITAT D'APRENENTATGE Imprimeix Correu electrònic
Escrit per TEXT: CIPFP FOTOS: JESÚS MAESTRO   La Festa de la Carxofa de Benicarló es viu particularment intensa al CIPFP Benicarló.

Festa de la Carxofa en la que hem col•laborat des dels nostres inicis, com a repte d'aprenentatge per a l'alumnat i com oportunitat per ensenyar a posar en valor la Carxofa DO de Benicarló. En aquesta XXVa edició de la Festa, estem especialment agraïts i il•lusionats per la preuada Carxofa d'Or 2018, en reconeixement a la nostra tasca com a membres de l'Agrupació de Restaurants que som.

En cada edició de la Demostració Gastronòmica, el departament d'Hoteleria i turisme defineix una temàtica sobre la que girarà tant la decoració de l'estand com els plats servits i, per descomptat, en tots ha d'estar present la carxofa de Benicarló. La temàtica d'enguany ens haurem d'esperar fins al dia 28 de gener per descobrir-la i no us deixarà indiferents. En aquesta edició de la Demostració Gastronòmica estrenem nova ubicació a la Plaça Constitució (davant de la Cambra Agrària)  i us avancem que comptarem amb la col•laboració del cicle d'Artista faller i construcció d'escenografies, que ens prepara una sorpresa.

Tot el mes de gener, alumnat i professorat dels diferents departaments del centre, especialment el d'Hoteleria i turisme, estan preparant la que serà una de les seues millors Festes de la Carxofa. Implicació, il•lusió, motivació i compromís no els en falten. Us invitem a tots els actes de la Festa de la Carxofa, especialment als que organitza i/o col•labora el centre: des de "La Carxofa a l'escola", taller col•laboratiu dels departaments d'Agrària id'Hoteleria i turisme dirigit a escolars de Benicarló, fins al VI Concurs de Cuina i Servei de la Carxofa, passant per les Jornades Gastronòmiques al Restaurant Pedagògic, perquè pugueu comprovar vosaltres mateix què fem i com ho fem. Gràcies per endavant per col•laborar en la formació del nostre alumnat.

A més, cal dir que el dia 23 de gener va tindre lloc un Show cooking a càrrec  del xef Carlos Miralles, amb oli de canetera i el seu maridatge amb carxofa.