LOCAL 1063 | Tallers del MUCBE Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Escola Mestre Francesc Català.   

L’alumnat del primer i segon cicle d’educació primària del Mestre Francesc Catalán van participar en el la programació educativa del Mucbe per aquesta tardor que ha versat sobre els nostres avantpassats: els prehistòrics i els ibers.

Així els alumnes de primer i segon el dimecres 7 van realitzar el taller: «Guerrers Ibers: decorem el nostre escut iber i fem la nostra espasa».

Primer de tot la monitora va explicar qui eren, on vivien, com eren les seues cases i com vivien els ibers i seguidament amb un cartró de forma rodona cada xiquet/a va decorar el seu escut iber. Finalment a les portes del Mucbe es van fer una foto de grup amb els seus escuts i espases.

Divendres 9 van ser els alumnes de tercer i quart els que varen anar al MUCBE per a realitzar el taller «Som pintors ibers:decorem el nostre got».

Com introducció Patrícia va passar unes diapositives sobre les característiques de la ceràmica d’aquells temps, després va ensenyar la ceràmica trobada en el Puig de la Nau. Per finalitzar el taller cada alumne va decorar el seu got com si fora un iber del Puig.

També al sortir es varen fer una foto de grup davant les portes del convent.

No cal dir que van ser uns tallers molt interessats i educadors, i que van acostar als alumnes al món oblidat dels nostres avantpassats.

<PORTADA DE LA VEU 1063