LOCAL 1050 | TERÀPIA CANINA PER ALS USUARIS DEL CENTRE DE DIA 9 D'OCTUBRE Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

Els usuaris del Centre de Dia Nou d'Octubre han participat en un taller amb gossos ensinistrats per a treballar amb persones majors dependents. Està demostrat que les teràpies amb gossos potencien estats d'ànim positius i fomenten la capacitat d'atenció i concentració.

El Centre de Dia per a Persones Majors Dependents Nou d'Octubre ha organitzat un taller terapèutic per als seus usuaris on els protagonistes han estat gossos ensinistrats per a treballar amb persones majors dependents, amb l'objectiu d'aconseguir riures, mostres d'afectes i interés per part dels usuaris. El taller s'ha convertit en una festa per als participants i ha contribuït a millorar el seu estat d'ànim.

Els tractaments amb animals representen una modalitat de teràpia que aporta als usuaris beneficis cognitius, motors i sensorials, atés que els animals actuen com a elements motivadors. Com han demostrat diferents estudis científics, la simple companyia d'un gos disminueix la tensió arterial, potencia els estats d'ànim positius, fomenta la capacit


TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 1050