LA VEU AL FACEBOOK

AMB EL SUPORT DE:

generalitat conselleria.jpg
logodipu.jpg
 
LOCAL 994 | JORDI BOSCH I AIDA BERTRAN, VAN GUANYAR LA XXIII TRAVESSIA PENÍSCOLA-BENICARLÓ. Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Club de Natació Benicarló   

Diumenge 26 de Juliol de 2015 es va disputar la tradicional travessia Peníscola-Benicarló en la seua 23ª edició.  La prova, que des de l’any passat es disputa en dos distàncies diferents, consta d’una prova llarga, de 8000 metres, la Clàssica, que comença des de la platja sud de Peníscola i una, més curta, de 2000 metres, que s’inicia des de la platja de la Caracola.

La travessia llarga era, a més,  la novena etapa de la I COPA D’ESPANYA D’AIGÜES OBERTES. Aquesta circumstància, ha incrementat, més encara, el prestigi de la prova a nivell nacional, contribuint a que, enguany, superara  tots els registres de participació de la seua història amb 160 nadadors inscrits. La prova va tindre unes condicions marítimes prou més difícils que l’any passat, i això va provocar diversos abandonaments i també el que es necessitara més temps per a completar la travessia que anys enrrere.

 

El pòdium de la travessia llarga, de la categoria masculina, va estar format per:

1º classificat: JORDI BOSCH (CN SANT ANDREU), 1:51:14

2º classificat: XAVIER BORDES (CN VINARÒS),  1:54:27

3º classificat: DAVID LEÓN (CN VINARÒS), 1:59:21

 

El pòdium de la travessia llarga de la categoria femenina fou:

1ª classificada: AIDA BERTRAN (CN MEDITERRANI) 2:04:24

2ª classificada: YUREMA REQUENA (CN VILAREAL)  2:06:21

3ª classificada:  SANDRA GARCIA (CN SANT ANDREU) 2:13:47

 

Pel que fa a la prova curta, els pòdiums foren:

Categoria masculina:

1º classificat: DAVID CURTO (CN BENICARLÓ), 30:11

2º classificat: ALBERTO AÑÓ (CN BENICARLÓ), 30:37

3º classificat: SERGI SAURA (CN BENICARLÓ), 30:39

 

Categoria femenina:

1ª classificada: LAURA JIMÉNEZ (CN BENICARLÓ), 30:44

2ª classificada: MARINA SEGURA (CN BENICARLÓ), 30:47

3ª classificada: SARA VEA (CN BENICARLÓ), 37:08

 

L’entrega dels trofeus als participants va tindre lloc al jardins del parador de Turisme de Benicarló i els encarregats de fer-ho foren: el regidor d’esports de l'ajuntament de Benicarló, Carlos Flos; el regidor de gobernació de l’ajuntament de Peníscola, Alfonso López;  la dama del CNB, Noemí Anta i el president del CNB, Adolfo Saura.

S'ha d'agrair el suport de tots els membres de l’organització i dels nombrosos voluntaris;  dels jutges de la federació nacional i valenciana de natació; de la diputació de Castelló; dels ajuntaments de Benicarló i Peníscola; del Gran Hotel Peníscola; del Parador Nacional de Turisme; dels patrons de les embarcacions de suport; del club GuruguKayak; del club Basiliscus;  de la Confraria de pescadors de Benicarló; del Consorci Provincial de  Bombers; de Creu Roja;  de SAEPLA; de Provita; de la Policia local; de la Capitania Marítima; de la Gerència de Ports; de Protecció civil i també dels diversos patrocinadors (Caixa Benicarló, Agua de Benassal, Frit Ravich, Nestlé Fitness, Arena, Sural, Nutriesport, Axa Giménez-Bretó consultores, Matrix Outlet, Todo Hogar, A1F Sport, Cerámicas Rillo).

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 994