LA VEU AL FACEBOOK

AMB EL SUPORT DE:

generalitat conselleria.jpg
generalitat.jpg
 
LOCAL 984 | Nomenament de la Dama del Club de Natació, Noemí Anta. Imprimeix Correu electrònic
Escrit per CNB   

Dissabte 16 de Maig, una representació de la directiva del club, encapçalada pel president, Adolfo Saura, va anar a comunicar oficialment a la nadadora NOEMÍ ANTA ESPAÑA, que havia estat designada per a ser la pròxima dama del Club Natació Benicarló.

Noemí, nadadora del club des de menuda, actualment té 17 anys i estudia primer curs de batxiller a Benicarló. Durant la seua carrera esportiva, ha destacat singularment en les proves de braça i també ha tingut especial interès en les travessies d’aigües obertes. Noemí, que va estar acompanyada per la seua família i per nadadores del club, va rebre amb entusiasme la notícia de la seua elecció i va acceptar les responsabilitats que li suposarà el càrrec.

CONTROL MÀSTER PROVINCIAL A BENICARLÓ

Diumenge passat, 15, a la piscina municipal de Benicarló, es va disputar el control provincial nº a de la categoria Màster.

Participaren 84 nedadors de 10 clubs de les províncies de València i Castelló.

L’equip del CNB, dirigit per Miryam Martínez, va presentar per a l’ocasió un motivat grup de 16 nedadors: Joaquín Dieste, Marcos Fuente, Vicent Prats, Javier Vicente, José Arán, Marc Feliu, Miguel Piñana, Ferran Arnau, Marc Àvila, Damian Vidal, Santi Castillo, Alexandre López, Gerard Saura, Enrique Foix, Alicia Gilabert i Eva García.

La implicació competitiva dels Màsters estava reforçada pel fet de disputar el control a casa. El més destacat de l’equip benicarlando fou l’actuació de Marc Àvila que va aconseguir la victòria als 100 lliures amb 58.97 M i les victòries dels equips de  relleus masculí i mixte del Club Natació Benicarló als 4x50 estils.

PRÒXIMA COMPETICIÓ:

TROFEU AQUÀTIC CASTELLÓ 23-24.05.2015

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 984