LA VEU AL FACEBOOK

AMB EL SUPORT DE:

generalitat conselleria.jpg
avl.jpg
 
EL TEMA DE LA SETMANA 948 (1) | Festes amb pocs incidents llevat de la venda irregular de begudes Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

Agustín Parra, cap de la Policia Local de Benicarló, va reconèixer que la regulació d'horaris durant la setmana de Festes Patronals ha aconseguit reduir les queixes i incidents en la ciutat. Enguany com novetat s'ha pactat l'horari de finalització dels actes amb ambientació musical, com revetlles i concerts.

“Es va decidir que acabarien tots com a màxim a les dues de la matinada. D'aquesta manera, quan un veí cridava per a queixar-se li podíem dir a quina hora acabava i ja no tornaven a cridar”, va explicar. Aquest senzill sistema ha fet que les queixes relatives a actes musicals, “s'han reduït enguany a 26 enfront de 33 de l'any passat”. D'altra banda, els més joves del municipi s'han comportat de forma exemplar, complint l'horari de tancament del recinte de les penyes a l'hora establida. Les úniques queixes dels veïns han derivat de l'eixida massiva dels joves del recinte, situat als afores de la localitat. “Quan arribaven al nucli urbà es paraven a parlar i creaven molèsties als veïns”, va detallar Parra.

...

D'altra banda, cal destacar l'actuació realitzada per part de la Policia Autonòmica contra dues barres de bar que de forma il•legal estaven venent els seus productes en la plaça de bous.

...

també van intervenir contra el regent de la barra que la Comissió de Festes trau a licitació cada any en el recinte on es realitzen els actes de gala i els concerts de festa. En aquest cas, l'actuació va derivar en una multa al descobrir que havia treballadors que no tenien el pertinent contracte de treball.

+info La Veu en paper

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 948