LA VEU AL FACEBOOK

AMB EL SUPORT DE:

generalitat conselleria.jpg
logodipu.jpg
 
EL TEMA DE LA SETMANA 947 | Festes Patronals 2014 a Benicarló Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

Benicarló ha inclòs en el programa oficial de les Festes Patronals del 2014, 252 actes, 89 dels quals estan programats dins del recinte de penyes. En línies generals, el programa manté els actes més tradicionals i s’afegeixen alguns nous, amb la voluntat declarada de donar-li un caràcter més popular a tots i cadascun dels actes programats. Una de les novetats és el I Concurs de Paelles per a les Entitats i la recuperació de les cucanyes, així com la gran quantitat d'activitats pensades per als més menuts. Les Festes Patronals tenen un pressupost de 180.000 euros.

ACTES TRADICIONALS

Els actes tradicionals com la Nit del Certamen (dissabte 16), la Gala d'Entitats (dimecres 20), o el sopar de pa i porta (diumenge 17), es mantindran a la programació amb les mateixes característiques que els últims anys. Pel que fa al dia gran de les festes, Sant Bartomeu, enguany, al coincidir el dia del patró amb l'últim dia de festes, tant la missa com la processó tindran lloc al matí, i la mascletà es dispararà el dissabte a la nit en la plaça de la Constitució.

...

NOVETATS: FIRA ALTERNATIVA I MESÓDROMO

La Fira Alternativa enguany anirà a càrrec de l'Associació d'Artesans de Benicarló, recentment fundada. El mercat quedarà instal·lat en la plaça Mestres del Tremp. Ells han estat els encarregats de preparar una gran quantitat d'activitats paral·leles des del dilluns dia 18 al dimecres dia 20. D'altra banda, 11 cafeteries i restaurants de la ciutat han acceptat la proposta de la comissió de festes i muntaran les seues carpes a l’esplanada annexa a la plaça de Mossèn Tomás.

...

CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ PER ALS MÉS JOVES

La Coordinadora de Penyes de Benicarló, amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social, ha engegat una campanya per a fomentar el consum responsable d'alcohol entre els joves durant les Festes Patronals. En aquest sentit, des de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), dependent de la Regidoria de Benestar Social, s'ha engegat la campanya «Tu decideixes quan dir prou» per a conscienciar als joves sobre el consum responsable d'alcohol amb l'objectiu de prevenir els consums abusius.

...

 

+ info La Veu en paper

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 947