LA VEU AL FACEBOOK

AMB EL SUPORT DE:

generalitat conselleria.jpg
logodipu.jpg
 
EL TEMA DE LA SETMANA 940 | Marcelino no serà l'alcaldable del PP Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Redacció   

L’alcalde diu adéu al més pur estil faller

Marcelino Domingo, alcalde de Benicarló, no es presentarà a la reelecció. “Està decidit i clar, no m'he de pensar res més. Però tot arribarà”, ha assegurat. Les remors sobre aquesta circumstància van començar a fer-se més fortes quan durant el seu discurs, que va tancar l'elecció de la Reina de les Festes, ja va deixar caure algun comentari referent a això. Però va ser dissabte passat quan va decidir ser més explícit i davant la gran família fallera, durant l'acte d'elecció de les Falleres Majors de Benicarló, va assegurar que “probablement aquest és el meu últim discurs davant vosaltres com alcalde de Benicarló”.

DE LA PROBABILITAT A LA CONFIRMACIÓ

Domingo pertany a aquest col•lectiu des de l'inici de les Falles a Benicarló i fins i tot ha arribat a presidir una de les comissions falleres de la ciutat. I és que Domingo no podia triar un auditori millor per a anunciar la seua retirada de cap de llista del Partit Popular. Tot i que ell va utilitzar al seu discurs un “probablement esta és la darrera elecció de Falleres Majors que presidisca”, va ser esta setmana quan confirmava a La Veu la seua renúncia.

...

ELS MOTIUS, UNA INCÒGNITA

Tot i que no es coneixen exactament els motius de la renúncia de Domingo, que encara no és oficial, ell ha anant deixant pistes durant els darrers dies. Durant la signatura de l’inici de les obres de l’Àngel Esteban, ja va dir que “he complit amb els dos objectius que tenia per a esta legislatura: les obres de la depuradora i les d’esta escola”. Tampoc se li escapa a ningú les crítiques i plantades que li ha fet al seu propi partit, el Popular, per diferents motius.

...

+ info La veu en paper

<TORNA A LA PORTADA DEL NÚMERO 940