Enguany s'ha aprofitat el Dia Internacional del Medi Ambient (5 de juny) per fer la sortida de la Campanya Mulla’t amb la costa 2011 en la que els alumnes del Col•legi Públic Mestre Francesc Catalán de Benicarló, des de la dècada dels 90, surten a observar i estudiar un tram de la nostra costa d’uns 500 metres i omplir un informe sobre aquest lloc.

Així el dimecres 1 de juny els alumnes de primer i segon d’Educació Primària van fer l’observació de la platja del Morrongo i els alumnes de tercer i quart van observar el port de Benicarló, tant el pesquer com l’esportiu.

Els alumnes d’Educació Infantil han fet l’observació de la desembocadura del Riu Sec i la Mar Xica aquest dimecres 8 de juny. I només queda per fer la zona del Barranc d’Aigua d’Oliva fins a Surrac que la faran els alumnes de cinquè i sisè el proper dimarts 21 de juny, després de finalitzar la tercera avaluació.

Durant aquestes sortides a més d’observar moltes coses, s'ha omplert l’informe general del Mulla’t amb la costa 2010-2011 i s'han fet dibuixos, croquis, recollida de mostres, fotografies,...

Després a les aules s'han acabat d’omplir els fulls de les activitats, així com s'ha comentat les impressions que cada grup hem tingut en la visita a la zona assignada i s'han proposat solucions als problemes mediambientals detectats.

 

 

< torna a la portada