El passat divendres, 3 de juny, l'AMPA del CEIP Eduardo Martínez Rodenas de Benicarló va  organitzar el Festival de Cloenda de les activitats extraescolars. L’acte es va desenvolupar a l’Auditori Mestre Feliu.

Al llarg del curs l’alumnat ha participat en un ampla oferta d’activitats que va culminar amb un a exposició de treballs a l’entrada de l’Auditori, i un espectacle que van obrir, amb la seua gràcia, els alumnes d’Infantil amb una sèrie de balls i representacions teatrals que van deixar bocabadat al nombrós públic que va omplir totes les butaques, l’escola s’ha fet gran però l’Auditori del poble menut.
L’acte va seguir amb més balls i teatre a càrrec dels alumnes de Primària. I es va tancar amb el reconeixement de l’AMPA als monitors i equip directiu de l’escola, que van rebre un detall. Els pares i mares, tots contents, els xiquets i xiquetes il•lusionats, i el iaios i iaies pagats. En definitiva un altre èxit dels joves artistes.

A l’entrada l’AMPA va repartir el “Manifest per l’ensenyament plurilingüe de qualitat: SÍ AL VALENCIÀ”. Podeu trobar més informació a: http://forafontdemora.org/
 
FESTA FINAL DE CURS I 25 ANYS DE L’ESCOLA

El proper dissabte, 18 de juny i a partir de les 19 hores ens acomiadarem del curs 2010/2011 amb una extraordinària festa a la nostra  escola.
L’AMPA  ha tornat a preparar una gran celebració. Serà una festa especial perquè anem a celebrar el 25 Aniversari, us invitem a tots els que heu format part d’aquest projecte educatiu a que ens acompanyeu, volem que siga un retrobament d'antics alumnes, de mestres, d’antics membres de l’AMPA, … Us esperem !