La normalitat va ser la nota dominant durant la jornada de vaga general a Benicarló. Poca incidència en el sector privat i serveis mínims en el públic.

Els carrers de Benicarló no van notar la vaga general que els sindicats havien convocat per al dia 29 de març. Sí, en canvi, el que es va notar va ser més presència del que és habitual de Guàrdia Civil, repartida en punts estratègics. Els comerços de la ciutat obrien amb normalitat les seues portes, registrant-se pocs casos que la persiana romania baixada. Els repartidors també realitzaven el seu treball amb normalitat.  Les empreses més grans tampoc van notar els efectes de la vaga general.

Va estar en els col•legis i instituts on la vaga sí que es va fer notar de manera ostensible. Excepte en els centres privats, que no van fer vaga, els serveis mínims van ser els encarregats de fer-se càrrec dels pocs alumnes que acudien a classe. En l'ajuntament de Benicarló, es calcula que entre el 10 i el 15 per cent dels treballadors van secundar l'aturada.

Com a nota destacable indicar que, per primera vegada, tots els treballadors dels serveis socials de La Farola, feren vaga, quedant l’edifici tancat al públic. Els treballadors municipals es concentraren a les portes de l'edifici central, en un acte simbòlic per a protestar per les retallades.