El nou CSI de Benicarló manca de Oftalmòleg i Radiòleg, malgrat que les sales estan dotades de tot el material necessari per a oferir l'atenció sanitària especialitzada als pacients.

És la denúncia que ha fet el grup municipal socialista, que ha instat l'alcalde del municipi, Marcelino Domingo, a reclamar la dotació de les places. Xaro Miralles, portaveu del PSPV, va anunciar que en el pròxim ple “presentarem una moció demanant que arriben al nou centre de salut els metges que falten”. Al seu entendre “és malgastar la inversió que s'ha fet atés que no s’està utilitzant l'espai”. Així, des que el centre es va inaugurar, el passat mes de gener, les sales estan dotades amb tots els aparells necessaris per a atendre als pacients. Miralles va recordar que les principals novetats que té l’actual CSI respecte a l'antic centre de salut és “la implantació d'un àrea de radiologia, l'ampliació d'Urgències i l'obertura de cinc consultes d'especialitats”, sent una d'elles la d’Oftalmologia que encara no ha estat coberta.

La portaveu socialista també es va mostrar crítica amb la recent visita de la consellera d'Educació, María José Catalá, i les declaracions que va realitzar sobre la futura construcció del CEIP Ángel Esteban. Miralles va lamentar “les contradiccions entre el que va dir la consellera i el que diu l'alcalde, ja que mentre la primera no es va voler comprometre en dates, l'alcalde segueix mantenint que els xiquets en el mes de desembre estaran en el nou cole”. En aquest sentit la socialista va puntualitzar que els tècnics del consistori són sabedors que “l'empresa adjudicatària del projecte encara està redactant-lo” i que les obres d'urbanització del sector on s'ha de construir encara no han finalitzat. “Estem preocupats, perquè sabem que al desembre els xiquets no estrenaran col•legi nou i perquè no sabem quan començarà a construir-se”. El malestar en les files socialistes era evident ja que els alumnes fa més de quatre anys que reben classe en un aulari provisional situat en l'antiga pista poliesportiva del Casal Municipal.