Benicarló va rebre un emotiu homenatge de part dels veïns del municipi de la Sénia, que van organitzar un acte dedicat a tots aquells veïns del poble nascuts a Benicarló. Una àmplia representació oficial va acudir a l'acte, on  es repartiren coquetes de Sant Antoni i pastissets de carxofa.

Benicarló va estar protagonista en les Festes Majors de la Sénia. El municipi del Montsià, amb el seu alcalde, Joan Moisés, al capdavant, van voler homenatjar tots els veïns del poble nascuts a Benicarló, i ho van fer amb un acte emotiu que va comptar amb la presència dels bona part dels 40 veïns que, tot i ser nascuts a Benicarló, viuen a la Sénia. L'alcaldessa, Xaro Miralles, va encapçalar la comitiva oficial, que va comptar també amb la presència de la reina de les Festes Patronals, Maricint Quixal, la regidora de Comerç i Turisme, Rosana Marzá, la dama de Confraria de Sant Antoni, Sara Carbó, i el president de la Confraria, José Vicente Coll.

Xaro Miralles va agrair la rebuda dels seniencs i senienques i va destacar els importants llaços d'unió culturals, afectius i també laborals que uneixen els dos municipis. Miralles va parlar de la vinculació del territori vertebrada a través del riu Sénia i va recordar que «Benicarló i la Sénia, a més, comparteixen patrons: Sant Bartomeu i Sant Gregori».

Després dels parlaments oficials i de l'intercanvi de detalls, es van llegir algunes loes i es repartiren coquetes de Sant Antoni i pastissets de carxofa, dos dels productes més típics i representatius de Benicarló.

Aquest acte dedicat als veïns de la Sénia nascuts en una altra localitat s'organitza cada any en el marc de les Festes Majors del municipi.