La cagada de la senyalització de la variant de la N-340 ha desvetllat un altre capítol on el ministeri, executor del projecte, es defensa dient que tot és correcte atés que "ningú havia reclamat res en la fase d'exposició". Amb aquesta afirmació, sens dubte, també podríem dir, sense temor a errar-nos, que, com sembla que ningú revisa el que fan, igual ens haguérem pogut trobat "Puch", com "Pufo", "Bufo", "Bufa"... o vagen vostès a saber. En poques paraules, que els que fan les carreteres no tenien ni idea de per on discorria el seu traçat... ni ganes de saber-ho.

I si el riure, per no plorar, ens pot agafar, davant aquesta afirmació, què podríem dir del projecte de bulevard que havíem de fer-nos, quan revertiren la carretera al poble... i que ha desaparegut del pressupost ministerial? Sí, amb una altra afirmació rotunda, ha resultat allò tan castellà de "donde dije digo, digo Diego", i de la previsió de  reversió als pobles d l'antiga carretera,  amb la seua consignació monetària, només ha quedat el compromís de retornar-nos-la, no sé sap quan, això si, sense consignació. L'ordre ministerial que dotava de consignació per fer el bulevard urbà ja no existeix. Ha estat derogada i, per tant, no hi ha diners.

Si no volíem caldo, dos tasses. Si alguna vegada s'ha de fer el tan nomenat bulevard serà a càrrec dels pressupostos municipals de Benicarló i Vinaròs.  Ells es lleven el problema de que fer amb aquest tram i el traslladen, amb càrregues, als ajuntaments. Aquesta és la inversió popular en aquestes terres? Una autèntica broma... pesada!